« It’s not a bike, it’s an ECCE ! »

ECCE Cycles ontdekken?
We spreken hier over
klasse en innovatie..

about ecce-cycles
about ecce-cycles

In een overgestructureerde wereld kijkt ECCE Cycles verder dan de klassieke normen. We ontwerpen onze fietsen ook in originele vormen.

Dankzij het werk van ontwerper Pierre Lallemand, creëert ECCE Cycles unieke en exclusieve producten. Met elegante en sportieve lijnen exploreert ECCE Cycles nieuwe horizonten.

about ecce-cycles

ECCE Cycles ontstond in Brussel, in 2012. Het bedrijf omringde zich meteen met ingenieurs en vakmensen, allemaal met een uitzonderlijke knowhow en ervaring. ECCE Cycles mobiliseert zijn talent om een prestigieus merk op te bouwen, met originaliteit en technologie als basiskenmerken.

« Voel het plezier om te rijden met
een koersfiets. »

about ecce-cycles
about ecce-cycles

De fietsen van ECCE Cycles staan bekend om hun originele ontwerp. Ze breken met de gangbare codes van de hedendaagse stadsfiets. U herkent ze aan hun structuur: de dubbele driehoek. En dat al sinds 150 jaar.

Hun vorm doet hen opvallen in het straatbeeld. Fietsen van ECCE Cycles roepen mysterie op. Ze zijn een kunstwerk, een plezier om naar te kijken. U rijdt niet met deze fiets, u bestijgt een ECCE-fiets. Een waar meesterwerk.

about ecce-cycles